mandag den 15. maj 2017

LED-Belysning til industrien - Reducere dit energiforbrug

Overvejer du at udskifte din nuværende belysning til LED industrilamper, kan dette gøres utrolig nemt, da de gamle lamper kan erstattes med nye, effektive LED high bay armaturer. En udskiftning vil desuden give store energibesparelser på omkring 60-70 %. Ydermere sikrer LED belysning en betydelig længere levetid. Dette er specielt vigtigt i procesanlæg, hvor bare en enkelt times pause kan resultere i et tab på flere hundrede tusinde kroner. Ønsker man ny udendørs industribelysning er LED også et godt bud. De stærke, robuste lamper kan blandt andet anvendes på udendørs byggepladser.


Industribelysning LED

Disse lamper kan med fordel udskiftes med LED industribelysning hvilket vil give utallige fordele. LED industrilamper er utrolig robuste og kan derfor holde til enorme rystelser og slag uden at tage skade. For at beskytte mod støv, kan lyskilden desuden indbygges i belysningsarmaturet. Idet LED belysning er blevet utrolig effektivt og der er udviklet meget kraftige lamper, kan industribelysning i LED lyse store lokaler op. Endda er det muligt at belyse lokaler med en loftshøjde på i nærheden af 30 meter. 

Om man bør udskifte de gamle industrilamper med LED, er derfor et spørgsmål om behov. Ønsker man nye lamper, der er robuste og som kan holde til store mængder støv, kan LED være en god løsning. Desuden får man en løsning, der har en lang holdbarhed og levetid, samt et produkt, der sikrer store energibesparelser. 

Industribelysning LED fås med nøje udvalgte kvalitetskomponenter fra Philips og det er muligt at lysdæmpe løsningen, hvilket skaber fleksibilitet. Desuden bør man have fokus på at finde et produkt, med en kraftig armaturkonstruktion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar