mandag den 13. november 2017

Valg af højre LED Belysning til Badeværelse

Hvilken slags belysning har du på dit badeværelse? Tænker du overhovedet over det? Det burde du måske, for belysningen på dit badeværelse har ikke kun betydning for din elregning, men også på dit velvære. Her er lidt om hvad du kan gøre med LED belysning til badeværelset.

LED Belysning Badeværelse

Vi mennesker bruger i gennemsnit 1,5 år på et badeværelse, i løbet af et helt liv. Al denne tid, er altså afsat til et meget privat rum. Badeværelset er oftest også det eneste rum, hvori det opfattes som værende normalt, at gå ind i alene, for at låse døren efter sig. Udover det naturlige kald, der klares på badeværelset, bruges resten af tiden på at bade, børste tænder, ligge make-up og ordne hår. Det er altså her der tages hånd om både hygiejne og udseende, som begge er tæt forbundet til vores velvære. Og det er her LED badeværelses belysning kommer ind i billedet. Det er nemlig bevist, at LED belysning har en positiv effekt på menneskers velvære. Synes du ikke, at et velvære fremmende lys, bør være i et rum hvor vi dyrker netop vores velvære?

LED belysning til badeværelset giver dig i dag mange muligheder, både inden for dekorativ belysning og funktionslys. Dekorativ belysning til badeværelser er lige nu mere populær end nogensinde før. Her er det primært de fleksible LED strips, der har mødt overvældende modtagelse inden for badeværelsesbelysning. De fleksible og lysende bånd monteres let med tape, enten bag spejlet eller under skabet på badeværelset. Båndene giver et eksklusivt look, der er garanteret til at imponere enhver besøgende gæst. I forhold til funktionslys, er LED teknologien ligeledes at foretrække. LED belysning er dæmpelig i lysstyrke, og enkelte kan også dæmpes i farvetemperatur. Dette er helt perfekt, da badeværelset jo er et privat rum med mange funktioner. Når håret skal sættes og make-uppen lægges, så skal lyset være kraftigt og neutralt. Er man derimod på badeværelset for at ’læse avis’ eller at tage et langt karbad, så justeres lyset blot til at være varmt og dæmpet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar