mandag den 6. juni 2016

LED udendørslamper - hvilken slags bør du vælge?

Der findes et hav af forskellige LED løsninger når det kommer til udendørsbelysning. Læs med her, hvor du får en lille guide til, hvad du skal se efter, når du skal vælge LED lys til udendørsbrug.

Der er ingen tvivl om, at LED lamper som udendørsbelysning har utrolig mange fordele. Du får blandt andet en ufattelig lang levetid på dine lamper, samt et betydeligt lavere energiforbrug, sammenlignet med en traditionel udendørslampe.
Desuden er den kompakte størrelse på lampen noget der har vist sig at være afgørende for forbrugeren.



led spot udendørs lamper


Både på nettet og i byggemarkeder findes der mange forskellige slags LED lamper til udendørsbrug. Her kan nævnes blandt andet LED spots til udendørsbelysning, der for eksempel kan være indbyggede. Det første du bør overveje når du skal vælge hvilken slags LED udendørslamper der passer til dit behov, er hvilken funktion de skal have. Ønsker du for eksempel en havelampe, en væglampe eller en nedgravningslampe? Du kan også købe LED spots til indbygning udendørs, der kan monteres i blandt andet mure, træværk mv. Desuden skal du have parametre som farvetemperatur, lumen og lysspredning med i dine overvejelser, når du skal købe LED udendørslamper. Specielt er lysspredningen en vigtig faktor når det gælder belysning udendørs.

Industri LED belysning


Er du ikke interesseret i at udskifte hele din lampe, men vil du stadig gerne have fingrene i LED, vælger mange forbrugere en LED pære med E27 fatning, da disse passer til størstedelen af den udvendige belysning vi ser på markedet i dag.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål om, hvilke LED udendørslamper du bør vælge, kan du tage fat i en leverandør eller en lysdesigner, der kan give kyndig råd og vejledning. Dog bør du huske på, at disse fagfolk for det meste skal have betaling for deres arbejde og rådgivning.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar