tirsdag den 19. januar 2016

LED-lamper til køkkenet der skaber liv og design i topklasse

LED lamper køkken

Indtil for nyligt har det været svært at finde LED lamper med det varme behagelige lys, som iøvrigt også får madvarer til at fremstå indbydende. Nu leverer LED belysning varen.

Der findes stadig rigtig mange LED armaturer, som ikke egner sig til belysning i køkkenet. Det er ikke uden grund. Belysning i dette område er følsomt. Forstået på den måde, at der tilberedes mad. Ved tilberedning af mad er det enormt vigtigt, at den ikke fremstår falmet.
Med den helt forkerte LED belysning kan mad fremstå gammelt. Indenfor de seneste to år er der kommet flere og flere gode LED lamper, som kan bruges med fordel. Med en tårn høj farvegengivelse og en varm lysfarve, kan de nye LED baserede lamper komme helt i niveau med den lækre halogenbelysning, som vi kender fra spots i loftet.


LED lamper køkken og LED køkkenspot

LED køkkenspot

De bruges ofte som indbygning i overskabe eller loftet. Flere bruger LED spots med rigtig godt resultat. Hvad der også er en kæmpe fordel er den massive energibesparelse.

De rigtige køkkenspots med LED lys kan sikre et varmt behageligt lys med en god farvegengivelse. Sådan har det dog ikke været altid. For bare få år siden var LED køkkenspots ikke særlig anvendelige til køkkenbelysning. Faktisk var de så dårlige, at mange kom med et blåligt skær, som fik selv den bedste røde bøf til at falme. Nye LED spots på markedet gør hele forskellen, og det er yderst interessant, når der ses nærmere på energibesparelsespotentialet. Det er virkeligt stort, set i forhold til halogenbelysning som vi kender. Der er efterhånden ikke så mange ulemper ved anvendelse af LED køkkenspots. Det skulle da lige være udfordringen ved at få dem dæmpet, men der skal du bare allierer dig med en ekspert på området, så er der ingen problemer i at tilvejebringe en jævn og flot LED lysdæmpning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar