tirsdag den 4. oktober 2016

Øg eksklusiviteten på dit kontor med dekorativ LED-belysning i København

LED belysning københavn

København er langt fremme med at få udskiftet mange traditionelle lyskilder til nye energieffektive LED lyskilder. Det sparer kommunen for flere millioner tons CO2 om året.


Københavns kommune er langt fremme med at få udskiftet alt fra gadebelysning til indendørs belysning med ny effektiv LED belysning. Det er der også flere andre kommuner der er. Vigtigst er, at befolkningen i byerne også er begyndt at se den store gevinst ved at udskifte gamle lyskilder til nye moderne LED pærer og lamper. Der ligger typisk en gulerod på hele 80 % i energibesparelse. Det betyder, at flere husstande kan spare flere tusinde kroner om året. Samtidig sker der automatisk et fald i CO2 udledningen, som kommer kommunen til gavn. Kommunerne har på den måde nemlig lettere ved at nå deres mål om drastiske CO2 reduceringer i de kommende år. Der findes mange LED produkter indenfor Københavns kommunes grænse og der er rig mulighed for at komme i dialog med meget kompetente LED specialister, som kan guide til den bedste LED-belysning i København.

LED spot indbygning

Vi kender alle halogenspots. De små indbyggede lamper, der sidder i mange lofter. Sådanne lamper bruges sjælendt mere. Simpel årsag: De bruger alt for meget energi. I stedet er LED spots perfekte.

Flere elsker looket fra en halogenspot. Den giver et varmt lys og får et hvert rum til at hæve sig til et mere eksklusivt udtryk. Der er tre udfordringer med halogenspots. Den ene er at de bruger meget strøm, den anden er at de bliver meget varme og den tredje er levetiden er kort, så de skal udskiftes tit. LED spots er et perfekt alternativ til de halogenspots, vi kender. Med de nye LED pærer og spot kan skabes tilnærmelsesvis samme udtryk som halogenspotten. Faktisk er der mulighed for at ramme så tæt, at det kun kan ses forskel for en lys entusiast. Indbygningsspots med LED fås med en rigtig god farvegengivelse et varmt behageligt lys og så kan de fleste efterhånden lysdæmpes. 

De andre fordele er levetiden er 10-20 gange så lang kontra halogenspots. Ydermere spares der op til 80-90 % i strøm kontra halogenspotten. Der er derfor nuingen grund til anvendelse af halogenspots mere. LED indbygningsspots eller LED pærer har allerede vundet kapløbet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar